SEO Nedir? SEO Fiyatları Neden Pahalı?

admin
0
SEO Nedir? SEO Fiyatları Neden Yüksektir?
SEO kısa arama motoru optimizasyonu yani web sitenizin uyumlu hale getirilmesi adına yapılan tüm çalışmalardır. Özellikle son yıllarda önemi bir hayli arttı. Sektör haline gelmesi ve bir çok firmanın iş hayatına atılması SEO'nun kalıcılığının bir kanıtıdır. Genel olarak site içi SEO ve site dışı SEO olarak ikiye ayrılmaktadır. SEO uygulamalarını siz kendinizde kısıtlı olarak yapabilirsiniz. Neden kısıtlı derseniz analiz yapmanız için çeşitli yazılımlara ve platformlara ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle yapacaklarınız kısıtlı olacaktır. Bunun yanında sitenizin teması ve hatta uzantıları bile kalite durumuna etki etmektedir. En genel anlamıyla yani sitenizin arama motorlarına ki oda Google oluyor uyumlu hale getirmeniz size kazanç olarak dönmektedir. Bu durumda bu çalışmaları yapmak ihtiyaç değil zorunluluk haline gelmektedir.

SEO Fiyatları Neden Yüksektir?

Fiyatların yüksek olması kullanılan malzemelerin ve oluşturulan backlink ağının pahalıya gelmesinden kaynaklıdır. Üstelik hemen etki etmeyen bu çalışmalar için istenen fiyatlar size yüksek gelebilir. Ancak emin olun verdiğiniz ücretin büyük bir kısmı iş gereçleri için harcanmaktadır. Elbette piyasada 5 TL diyerek çalışma yapanlar var. Bunların yaptığı ise aslında sadece backlink kazandırma çalışmasıdır ki bu zaten genel olarak hizmet aldığınız yer tarafından yapılmaktadır. Bunun yanında eğer sitenizin iç düzeni vasat durumdaysa vereceğiniz fiyatı etkiler. Bu duruma özellikle e-ticaret sitelerinde çok karşılaşıyordum. E-ticaret siteleri genellikle ürün bilgilerini bir başka siteden kopyalayarak sitelerinde yayımlamaktalar. Bu durum ise  uygulamayı yapanın işini olumsuz yönde etkilemektedir. Bu nedenle e-ticaret sitelerine genel olarak hizmet vermiyorum.  Ancak ürün yazıları ve diğer içerikler orijinal o siteye ait ise hizmet veriyorum. Dilerseniz SEO konusunda aliarior.com sitemdeki içeriklerden yararlanabilirsiniz.

SEO Hizmetini Nereden Almalıyım?

Öncelikle ihtiyacınız olan tüm maddelerin belirlenmesi için sitenize analiz yaptırın. Aslında bu hizmeti anlaştığınız uygulamacı yapıyor. Ancak benim önerim öncelikle bir analiz yaptırmanız ve ona göre çalışma hizmeti almanızdır. Bu durumda ekonomik şekilde hizmet almanız mümkün. Diğer türlü tüm işi bir firma yaparsa sabit fiyat isteyebilir. Bunun yerine analiz sonucunda çıkan eksiklikleriniz için hizmet talep edebilirsiniz. Analiz konusunda yardımcı olmama için aliarior.com sitemden bana ulaşabilirsiniz. Dilerseniz AliaRior.com/oneri/dukkan sitesinde bulunan hizmetlerimden de yararlanabilirsiniz. Eğer ödemeyi aliarior.com sitemde belirttiğim gibi havale veya shopier aracılığı ile yaparsanız indirimli olacaktır. Ayrıca shopier ödeme aracı ile kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Shopier sistemi Sabancı Holding bünyesindeki firmadan sağlanmaktadır. Teklif bilgisi için iletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz. Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca beni Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımdan takip edebilirsiniz.
Kategori:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorumlarınız onay sonrası görülecektir. Lütfen SPAM paylaşımlar yapmaya çalışmayın. Bunun yerine reklam hizmetlerim için iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)