Online iş Kurmak İçin Neler Gerekli?

admin
0
Online iş Kurmak
Online iş kurmak konusunda gözünüz korkmuş olabilir. Aslında durumun bu şekilde olmadığınız yazımı okuduktan sonra anlayabilirsiniz. Eğer sizinde aklınızda online iş kurma hayali varsa bu gerçeğe dönüştürmek için doğru adreste olduğunuzu bilin. Bu yazımda sizlere kısaca online iş kurmanız için fikir önerilerinde bulunacağım.

Online iş Kurmak Kolay mı?

Elbette ki online iş kurma denildiğinde aklınıza ilk olarak e-ticaret sitesi kurmak gelmiş olabilir. Tabi ki bu yöntemde sadece diğer yöntemlerden bir tanesidir. Benim önerim ise gerek bloğunuz üzerinden gerekse oluşturduğunuz ürünleriniz üzerinden kazanç sağlamaya yöneliktir. Üründen kastım ise genellikle dijital ürünler yönündedir. Örneğin benim bir ürünüm olan E-Kitap Kazançları Eğitim Seti'ni ele alalım. Bu bir pasif gelir yöntemidir. Yani bir ürün oluşturmak için zaman ve emek harcarsınız daha sonrasında ise bunu satışa sunarsınız. Böylece pasif gelir yöntemi ile kazanç elde edersiniz. Aynı şekilde eğitim videoları da düşünülebilir. Tüm bunlar birer online iş koludur. Online işinizi kurmak için ilk olarak bir web sitesi veya blog sahibi olmalısınız. Bu site veya blog sizin internet vitrininiz olacaktır. Bu site üzerinden kazanç sağlayacak ve müşteri çekeceksiniz. Kazancınız elbette bu siteye bağlı kalamayacaktır. Diğer sitelere yazarlık yaparak veya hizmet satarak kazanç sağlamanızda mümkün. Bunun yanında Clickmerkez, Odaklı PazarGelir Ortakları ve Reklam Action gibi sistemler üzerinden satış ortaklığı ile kazanç elde etmeniz mümkün. Hatta bu konu üzerinde yazmış olduğum e-kitabımı dilerseniz Google Play Store üzerinden dilerseniz Affilli Online Kazanç Eğitimleri sitesinden temin edebilirsiniz.  Online iş kurma konusunda yararlı içerikleri ise aliarior.com sitem üzerinde bulabilirsiniz.

Online iş Kurmak İçin Sermaye Lazım mı?

Online iş kurmak için sermaye kullanımı sizin tercihinizdir. Eğer profesyonel bir iş kurmayı amaçlıyorsanız kaliteli başlangıç yapmanız önemlidir. Ancak ben merak ediyorum ve denemek istiyorum derseniz blogger sistemi ile ücretsiz olarak online işinize adım atmış olursunuz. Ancak bu konuda size önerim kesinlikle Wordpress site kurmanızdır. Hem profesyonel görünümü ile ziyaretçileri etkileyecektir hem de kontrolü sizde olacaktır. Bu aşamada ise size yıllık en fazla 250 TL civarında bir masrafı olacaktır. Bu masraf ise alan adı ve hosting giderleri içindir. Bu konu hakkında profesyonel rehber içerikleri aliarior.com sitemde bulabilirsiniz. Kısaca başlangıç aşamasında kararsız iseniz sermayeniz harcadığınız zaman ve verdiğiniz emek olacaktır.
Son olarak belirtelim ki bir uzman yardımı alarak kuracağınız online iş modeli daha kalıcı ve karlı olacaktır. Çünkü yapacağınız hataları uzman desteği ile en aza indirmiş ve zarar etmemiş olursunuz. Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca beni Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımdan takip edebilirsiniz.
Kategori:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorumlarınız onay sonrası görülecektir. Lütfen SPAM paylaşımlar yapmaya çalışmayın. Bunun yerine reklam hizmetlerim için iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)