Freelance Yaşam Tarzı Sizin Elinizde!

admin
0
Freelance Yaşam Tarzı Kitabı İndirimde
Bildiğiniz gibi Corona virüsü nedeni ile hepimiz evlerimize kapandık. Üstelik sadece ülkemiz değil tüm dünya kapandı. Ne yazık ki bu karantina dönemi beraberinde ekonomik krizleri ve işsizliği de getirdi. Bu durum sonucunda ise geçebilen firmalar uzaktan çalışma durumuna veya freelance çalışanlar ile iş birliği yapma eğilimine geçtiler. Elbette her sektör için uzaktan çalışma ne yazık ki mümkün değil. Evde kalanlara çoğu firma ne yazık ki para ödemiyor. Bu nedenle yeni kazanç yollarına ihtiyaç duyuluyor. Ben de bu dönemde destek olmak adına satışta olan Freelance Yaşam Tarzı kitabım için fiyat indirimi yaptım. Bu dönem belki sizin için kriz değil bir dönüm noktası olabilir.
Sıfır bilgiye sahip olsanız bile internet üzerinde size para kazandıracak pek çok alternatif mevcut. Özellikle bu dönemde internet insanların en çok zaman harcadığı platform haline geldi. Herkes evinde olduğu için kimisi işlerini yaptı, kimisi eğitimler verdi, kimi de filmler izledi. Kriz gibi görünen bu günleri aslında isterseniz fırsata dönüştürmek sizin elinizde. Bunun için internet üzerinde uzunca bir araştırma yapabilir veya Freelance Yaşam Tarzı kitabıma sahip olarak bir adım önce bu pastadan payınızı alabilirsiniz.

Freelance Yaşam Tarzı Kitabı Neler Sunuyor?

Freelance Yaşam Tarzı kitabı sizlere internet araçlarını doğru ve etkili şekilde kullanarak para kazanma yollarını gösteren bir rehber niteliğindedir. Özellikle Amerika'da birçok kişi bu yöntemler sayesinde oldukça ciddi kazançlar elde etmekteler. Hatta birçok kişi freelance yaşam tarzına geçerek diğer ülkelere göç bile ettiler. Kitabımda web site kurulumundan, sosyal medya araçlarını etkili kullanma yöntemlerine kadar pek çok gerekli bilgiyi bulacaksınız. Şuan için D&R, İdefix, Google Play Store ve Kobo üzerinden satılmaktadır. Dilerseniz aşağıdaki linklere tıklayıp inceleyebilir ve anında satın alarak ulaşabilirsiniz.
Kitap içeriği hakkında bilgi almak için satış siteleri üzerinde ön izleme yapabilirsiniz.

Bilmeniz Gerekenler

İnternet üzerinde satılan çoğu eğitim veya internetten para kazanma konulu kitaplar sizlere binlerce dolar kazanacağınızı söylerler. Evet içlerinde belki bunu başaranlar var. Ancak şu noktada anlaşalım ki hiç kimse sadece bir kitap alarak zengin olamaz veya internetten binlerce lira para kazanamaz. Yani size binlerce dolar kazanma garantisini vermiyorum ancak kazanma yolunu sunuyorum. Hangi araç ne işe yarıyor, nasıl yapılıyor ve ne kazandırıyor tüm bu soruları bu kitabımda sizinle paylaşıyorum.
Freelance Destek Eğitimi Hizmetime Göz Attınız mı?
Kitabın bir diğer özelliği ise benim denediğim ve kazanç sağladığım yöntemleri içermesidir. Elbette çoğu yöntemi hala kullanıyorum. Milyonlar kazanmasanız bile emin olun tatmin edici bir kazanç elde edebiliyorsunuz. Freelance Yaşam Tarzı kitabım sizlere fikir oluşturma konusunda yol gösterme ve internet araçlarını doğru kullanma yöntemlerini göstermektedir. Bu nedenle size düşen anlattığım yöntemleri okumak ve uygulamak olacaktır. Bunun için sabırlı olmalı ve her adımı eksiksiz uygulamanız önemlidir. Şimdi siz de bu fırsatı kaçırmadan hemen bu kitabıma sahip olabilirsiniz. Gece yarısı 3 bile olsa ödeme sonrası hemen kitaba ulaşabilinmesi nedeni e-kitap formatı ile sunulmuştur.
Kitap hakkında aklınıza takılan bir konu olursa öncelikle ön izleme bilgilerini okumanızı öneriyorum. Eğer sorunuzun cevabını halen bulamadıysanız e-mail üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz. Kitap hakkında bilgi almak için sadece e-mail kullanın. Arama veya Whatsapp üzerinden ne yazık ki bilgi alamazsınız.
Bu güzel fırsatı sevdiklerinize duyurmak için bu içeriğimi sosyal medya hesaplarınız üzerinde paylaşabilirsiniz. Dilerseniz güncel içeriklerimden ve bunun gibi fırsatlardan haberdar olmak için Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.
Kategori:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorumlarınız onay sonrası görülecektir. Lütfen SPAM paylaşımlar yapmaya çalışmayın. Bunun yerine reklam hizmetlerim için iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)