Online iş Kurmak için Ne Gerekli?

admin
0
Online iş Kurmak için Ne Gerekli?
Online iş Kurmak için Ne Gerekli?
Kendi işinizi kurmak istiyor ancak sermaye konusunu bahane ediyor olabilirsiniz. Elbette büyük bir girişimcilik için yüklü bir sermeye gereklidir. Ancak sizde online iş kurmak yolunda bir adım atabilirsiniz. Online iş kurmak hem size zaman hemde mekan konusunda bağımsız olmanızı sağlar. Yani dileğiniz zaman dilediğiniz yerden çalışabilirsiniz. Online iş kurmak için gerçek anlamda zaman ve önem vermeniz gereklidir. Bu yazımda size söz edeceğim online iş fikri ile öğrenci, ev hanımı veya esnaf bile olsanız kendinize ait bir yol çizebilirsiniz. Özellikle ilgi alanım olan satış ortaklığı yani affiliate marketing konusu sizinde ilginizi çekecektir.

Satış Ortaklığı ile Online iş Kurmak

Satış ortaklığı ile online iş kurmak oldukça basit ancak bir o kadarda önem verilmesi bir konudur. Temel olarak online komisyonculuk diyebileceğim affiliate marketing işi ile aylık sürekli bir kazanç elde etmek mümkün. Yurt dışında bir çok kişi geçimini bu yöntem ile sağlamaktadır. Ülkemizde ise halen gelişme aşamasında olduğunu bilmeniz gerekli. Bu nedenle gerçek anlamda girişim yapılması gereken bir sektör olduğunu bilin. Satış ortaklığı kısaca bir ürünün satışına aracılık yaparak para kazanma yöntemidir. Yani ürün sahibi eğer sizin öneriniz ile satış gerçekleşirse size komisyon ödemesi yapmaktadır. Komisyonlar ise genel olarak %30 ve %75 arası olmaktadır.  Satış ortaklığına adım atmak için ihtiyacınız olan bir kaç gerekli materyal vardır. Diğer başlığım altında da bu konular hakkında bilgi vereceğim.

Affiliate Marketing ile Online iş Kurmak için Neler Gerekli?

Öncelikle satış ortaklığı havuzlarına üye olmanız gereklidir. Bu konu hakkında size hangi affiliate marketing havuzlarını önerdiğimi yazı sonundaki verdiğim linkte bulacaksınız. Sonrasında ise kendinize bir taraf seçmelisiniz. Yani ya satış ortağı olacaksınız yada ürün sahibi olacaksınız. Tabi ki dilerseniz iki alanda da çalışmanız mümkün. Ürün sahibi olmak istiyorsanız size önerim dijitalden yana olacaktır. Yani genel olarak e-kitap tarzında bir ürün hazırlayabilirsiniz. Bunun dışında video paketleri, online canlı destek vb. bir çok alternatif mevcuttur. Bu alanda ilk defa yer alacaksanız satış ortaklığı ile başlamanızı öneririm. Ürün olarak ise uzman olduğunuz bir konuyu veya araştırdığınız bir alan hakkında e-kitap veya video eğitimleri hazırlayabilirsiniz. Bu kapsamda sunduğum E-Kitap Kazancları Eğitim Seti'ne göz atabilirsiniz. Satış ortaklığı düşünüyorsanız özellikle ek iş anlamında oldukça iyi bir seçim yapmış olacaksınız. Çünkü satış ortağı olarak ne ürünler ne müşteri ile iletişime geçmeniz gerekmeyecek. Bu arada benimde başladığım ilk yol buydu.

Online iş Kurmak İçin Sitenizi Kurun

Öncelikle bir tane sağlam siteniz olmalı. Bununla beraber ücretsiz blog sistemlerinden bloglar kurmalısınız. Bu açtığınız bloglardan ise gerçek sitenize yönlendirme yapmalısınız. Bu konuda size önerim ana sitenizi Wordpress üzerinde kurmanız olacaktır. Diğer blog kurulumu içinde blogger sistemini önerebilirim. Kendi sitenizi kurmak için Wordpress Başlangıç Rehberi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. AliaRior.com sitemdeki içerikler ile kendiniz site veya bloğunu kurabilirsiniz. Dilerseniz tüm bunları sizin yerinize ben kurup anahtar teslimi yapabilirim.

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

Online işinizi kurmak istiyorsanız ve uzman yardımı tercih ediyorsanız hizmetlerime göz atmanız iyi olacaktır. Satış ortaklığı hakkında sunduğum Affilli Online Kazanç Eğitim Seti'ni inceleyerek ilk adımı atabilirsiniz. Daha sonrasında ise kendi ürününüzü oluşturmak isterseniz E-Kitap Kazançları Eğitim Seti'me göz atmanız iyi olacaktır. Bunlarında dışında sunduğum online iş kurma paketleri ilginizi çekebilir. Bu paketlerde yukarıda söz ettiğim ürünler ile anahtar teslimi sitelerinizi yapmaktayım. Böylece bir adım önce olarak online işinize adım atmış oluyorsunuz. Hem paketleri incelemek hemde size önerdiğim yerli satış ortaklığı havuzları hakkında detaylı bilgi almak Online İş Kurmak başlıklı sayfamı inceleyebilirsiniz. Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca beni FacebookTwitter ve Instagram hesaplarımdan takip edebilirsiniz.
Kategori:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorumlarınız onay sonrası görülecektir. Lütfen SPAM paylaşımlar yapmaya çalışmayın. Bunun yerine reklam hizmetlerim için iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)