Payoneer Nedir? Nasıl Kullanılır?

admin
0

Payoneer Nedir? Nasıl Hesap Açılır?
Aslında internet üzerinden iş yapan veya ödeme yapan herkesin çalıştığı bir ödeme sistemi vardır. Özellikle freelance çalışan biri iseniz ve sadece ülkenizde değil tüm dünya ile iş yapıyorsanız mutlaka dünya çapında geçerli olan bir ödeme sistemi kullanmalısınız. Ancak ödeme sistemi seçerken de dikkat etmemiz gereken en önemli nokta komisyon oranlarıdır. Bu nedenle bu yazımda sizlere hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde geçerli olan Payoneer ödeme sistemi hakkında bilgi vereceğim. Temel olarak bu içeriğimde Payoneer Nedir? ve Nasıl Kullanılır? sorularının cevaplarını vereceğim.
TIKLAYIN HEMEN PAYONEER HESABINIZI AÇIN 25 DOLAR KAZANIN!

Payoneer Nedir?

Daha önce ülkemizde hizmet veren PayPal vardı. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı ki en baştaki neden dataların ülke dışında olduğu belirtilerek faaliyetlerine son verilmişti. Durum böyle olunca yeni ödeme sistemleri aramak gerekti. Tabi ki bu konuda da en önemli nokta hem ülkemizde hem dünyada geçerli olması ve ucuz hizmet rakamlarına sahip olmasıydı. Bu nedenle bende yaptığım araştırmalar sonucun ülke içi ve dışı olmak üzere iki ödeme sistemi ile çalışmaya karar verdim.
Payoneer nedir sorusunun tam yeri burası sanırım. Payoneer dünya çapında geçerli olan ve ekonomik fiyatlar ile hizmet veren bir ödeme sistemdir. Ülkemiz için Türkçe dil desteği sunması yabancı dil bilmeyenler için artısıdır.

Payoneer Neden Avantajlı?

Payoneer'ın öncelikle kendini kanıtlamış bir ödeme sistemi olduğunu kabul edelim. Buna kanıt olarak Udemy ve Clickbank platformlarının Payoneer kullanmasını gösterebiliriz. Özellikle yurt dışı ödeme alımlarında oldukça işe yarıyor ve bekletme PayPal gibi günleri bulmuyor. Özellikle affiliate marketing için Clickbank sistemi kullanıyorsanız kesinlikle Payoneer kullanın derim. Çünkü dilerseniz kart talep edip ülkemizdeki TEB atmlerinden paranızı çekebiliyorsunuz. Bunun yanında dilerseniz online hesabınıza paranızı gönderebiliyorsunuz. Kart ücreti yıllık şuan 30 dolar. Bunun yanında ödeme yaparken sizden az miktarda komisyon almaktadır. Komisyonlar aslından 1 kuruş bile olsa benim için kayıptır. Bu nedenle size önerim benim gibi paranızı biriktirin ve öyle çekin. Ben 1000 dolar olmadan ödeme almıyorum. Size de bunu öneriyorum.
TIKLAYIN HEMEN PAYONEER HESABINIZI AÇIN 25 DOLAR KAZANIN!
Bunun dışında Payoneer sistemine üye olduğunuz zaman adınıza ABD ülkesinde bir banka hesabı açılıyor. Elbette bu özelliği ile çoğu ülkede geçerliliği oluyor. Bu nedenle bile tercih edilmesi gereken bir ödeme aracı olduğunu söyleyebilirim.

Payoneer Hesabı Nasıl Açılır?

Payoneer nedir sorusunun cevabını verdikten sonra sıra geldi hesap açma işlemine. Bunun için öncelikle payoneer.com resmi adresine tıklıyoruz. Üye ol kısmına tıklayınca karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran geliyor.
Payoneer Nedir? Nasıl Kullanılır?
Bu aşamada dikkat etmeniz gereken noktaları sıralayacak olursak:
  • Öncelikle kesinlikle Türkçe karakter kullanmayın,
  • e-mail, telefon ve adres bilgileriniz doğru olsun,
  • Şifreniz Sifre12345*? şeklinde olmalı,
şeklinde sıralayabiliriz. Yukarıdaki formu doldurup her çıkan form adımını tamamlayıp altta bulunan ileri sekmesi ile ilerleyin. Toplam dört aşamada üyeliğiniz tamamlanacaktır. Üyeliğiniz hemen onaylanmayacaktır. Öncelikle bir denetim ve onay sürecine girecek ve bir kaç gün içinde size onay bilgisi gönderilecektir.

Payoneer Tavsiye Sistemi İle Para Kazanma

Payoneer nedir ve nasıl kullanılır sorularını cevapladım. Şimdi ise kullandığımız ödeme aracı üzerinden nasıl para kazanacağız bu konu üzerinde duralım. Payoneer bizlere para kazanma imkanı da sunmakta. Bunun için sizden sadece Payoneer sistemini tavsiye etmenizi istemekte. Oldukça kolay bu yöntem ile size ve sayenizde hesap açan kişiye 25 Dolar kazandırıyor. Bu yöntem ile bir hayli kazanç sağladığımı söyleyebilirim. Yani ortalama aylık 40 kişiye tavsiye etseniz ve hesap açsalar 1000 Dolar kazanıyorsunuz. Bu noktayı dile getirmemin nedeni gerçekten kazandırıyor olmasıdır.
Dilerseniz hemen payoneer.com linkimden üye olabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan veya sormak istediğiniz sorularınız olabilir. Bunun için resmi sitesini veya bana ulaşabilirsiniz. Bana ulaşmayı tercih ederseniz öncelikle benim referansım ile hesap açmanız gerekli. Aksi durumda yardımcı olamıyorum. Şimdiden bol kazançlar dilerim. Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca beni FacebookTwitter ve Instagram hesaplarımdan takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorumlarınız onay sonrası görülecektir. Lütfen SPAM paylaşımlar yapmaya çalışmayın. Bunun yerine reklam hizmetlerim için iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)