Google İşletme Profili İçin Otomatik Yorum İsteme

admin
0
Google İşletme Profili İçin Otomatik Yorum İsteme Yöntemi
Google İşletme Profili İçin Otomatik Yorum İsteme Yöntemi

Otel veya diğer konaklama hizmeti veren yerler için Google İşletme Hesabı yorumları önemlidir. Peki bu yorumları Google İşletme Profili için otomatik hale getirmek mümkün mü? Bu yazımda da bu konuya çözüm sunacağım. Öncelikle otel diyoruz ancak birçok hizmet veren işletme için yorumlar değerlidir. Örnek olması için otel dedim fakat siz kendi hizmet alanınız içinde düşünebilirsiniz.

Hala Google İşletme Hesabı açmadınız mı? Dilerseniz size yardımcı olabilirim. Hemen "Google Benim İşletmem Destek Hizmeti" sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Google İşletme Profili Otomatik Yorum İsteme Özelliği Var mı?

Google İşletme Profili için şimdilik bu tarz otomatik bir hizmet ne yazık ki yok. Bunun yanında yorum istemeniz için manuel gönderim yapabilmenize olanak verilir. Aşağıdaki görsellere göre nereden işletmenize özel yorum yapma linki alabileceğinizi görebilirsiniz. Oldukça basit şekilde bu linki müşterine göndererek yorumlarını talep edebilirsiniz.

Google İşletme Profili İçin Otomatik Yorum İsteme
Google İşletme Profili İçin Otomatik Yorum İsteme

Otel gibi işletmeler belirli yazılımlar kullanır. Sizin hizmet alanınızda da bu şekilde yazılımlar olabilir. Otomatik olarak sizden hizmet alan kişilere yorum yapma mesajı göndermek mümkündür. Bu noktada devreye yazılımcılar giriyor. Birçok işletme lisanslı yazılım kullanır. Bu yazılımı aldıkları firmadan bu şekilde bir hizmet talep edebilirler. Otomatik mesaj için yukarıdaki görsellerin sonunda "e-posta" seçeneği görünmektedir. Bu kısım size bir kod dizesi sunar. Yazılımcınız bu kod dizesini düzenleyip yazılıma entegre edebilir. Bu sayede hizmet alan çıkış yaptıktan sonra belirlediğiniz zaman aralığında yorum yapması için mesaj alır. Otomatik olarak mesaj gönderimi bu şekilde olabilir. Sizin de buna benzer fikirleriniz veya deneyimleriniz varsa yorum kısmında paylaşınız. Yorumlarınızda link veya marka geçememesine dikkat ediniz. İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. En güncel içerikler ve duyurularım için Instagram, Facebook veya Twitter hesabımdan takip ediniz.

Kategori:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorumlarınız onay sonrası görülecektir. Lütfen SPAM paylaşımlar yapmaya çalışmayın. Bunun yerine reklam hizmetlerim için iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)